Social media

Taalcursussen CVO Hageland

CVO Hageland biedt op dit ogenblik 13 talen aan: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Meer info per taal (inhoud, uurrooster, inschrijven ...) vind je op http://cvohageland.sjca.be/studieaanbod/talen. Onze taalopleidingen steunen op het Europees Referentiekader, en sluiten daardoor nauw aan bij de taalopleidingen in heel ...
CVO Hageland biedt op dit ogenblik 13 talen aan: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Meer info per taal (inhoud, uurrooster, inschrijven ...) vind je op http://cvohageland.sjca.be/studieaanbod/talen.

Onze taalopleidingen steunen op het Europees Referentiekader, en sluiten daardoor nauw aan bij de taalopleidingen in heel Europa. De nadruk ligt op het begrijpen en het actief gebruiken van de taal, naast de nodige taalstructuren. De cultuur achter de taal, de levensgewoontes, informatie over de landen waar de taal gesproken wordt, komen aan bod. Het gebruikte cursusmateriaal is voor volwassenen ontwikkeld en biedt levensechte situaties aan. Alles staat in het teken van heldere communicatie met moedertaalsprekers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Filter op categorie