Social media

Kerkconcerten Merodefestival: NAWARIS (IR-BE)

Het eigen project van de Irakese oud-speler Hussein Rassim. Naast Midden-Oosterse traditie, ook ruimte voor eigen nummers en improvisatie. Met celliste Juliette Lacroix, fluitist Manuel Hermia, violist Nicolas Hauzeur en percussionist Robbe Kieckens. Een Irakese groep van bij ons. Arabische muziek meets België Dit is één van de Merodefestival kerkconcerten: Merodefestival begon vorig seizoen ...
Het eigen project van de Irakese oud-speler Hussein Rassim. Naast Midden-Oosterse traditie, ook ruimte voor eigen nummers en improvisatie. Met celliste Juliette Lacroix, fluitist Manuel Hermia, violist Nicolas Hauzeur en percussionist Robbe Kieckens. Een Irakese groep van bij ons.

Arabische muziek meets België

Dit is één van de Merodefestival kerkconcerten: Merodefestival begon vorig seizoen met een nieuwe concertreeks in de prachtige Sint-Pieterskerk van Langdorp. Onbekend werd snel bemind, en niet zelden eindigde de avond met een spetterende staande ovatie.

Verras jezelf en ontdek de wereld in dit tweede seizoen met Galicische warmte, Ierse folk, gitaargeluiden uit Frankrijk, of zachte klanken uit Zweden of Irak, naast groepen van bij ons, vaak in een originele combinatie.

En dat alles in een unieke locatie, namelijk de bijzondere Sint-Pieterskerk te Langdorp.

In samenwerking met Het Gasthuis en Kerkfabriek Sint Pieter Langdorp en met steun van projectvereniging de Merode en de Vlaamse overheid kunsten en erfgoed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €

Organisatie

Wesp vzw

Filter op categorie