Social media

Kerkconcerten Merodefestival: SIRUS (SE/FR/BE)

Sirus (SE - BE - FR) Twee duo's die graag ten dans spelen, Josefina Paulson en Jonas A(met o'tje op)kerlund uit Zweden en Sophie Cavez en Baltazar Montanaro van bij ons (en uit de Provence). Samen een versterkt internationaal dansorkest dat laveert tussen het hoge Noorden en het zuiden van Frankrijk. Music for dancers and dreamers, zeggen ze zelf. Music for dansers & dreamers Dit is één van de ...
Sirus (SE - BE - FR)

Twee duo's die graag ten dans spelen, Josefina Paulson en Jonas A(met o'tje op)kerlund uit Zweden en Sophie Cavez en Baltazar Montanaro van bij ons (en uit de Provence). Samen een versterkt internationaal dansorkest dat laveert tussen het hoge Noorden en het zuiden van Frankrijk. Music for dancers and dreamers, zeggen ze zelf.

Music for dansers & dreamers

Dit is één van de Merodefestival kerkconcerten: Merodefestival begon vorig seizoen met een nieuwe concertreeks in de prachtige Sint-Pieterskerk van Langdorp. Onbekend werd snel bemind, en niet zelden eindigde de avond met een spetterende staande ovatie.

Verras jezelf en ontdek de wereld in dit tweede seizoen met Galicische warmte, Ierse folk, gitaargeluiden uit Frankrijk, of zachte klanken uit Zweden of Irak, naast groepen van bij ons, vaak in een originele combinatie.

En dat alles in een unieke locatie, namelijk de bijzondere Sint-Pieterskerk te Langdorp.

In samenwerking met Het Gasthuis en Kerkfabriek Sint Pieter Langdorp en met steun van projectvereniging de Merode en de Vlaamse overheid kunsten en erfgoed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €

Organisatie

Wesp vzw

Filter op categorie