Social media

Kerkconcerten Merodefestival: Daoiri Farrell (IRL), Philip Masure en Dave Munelly (IRL)

'Derry' Farrell was een late roeping van de Ierse folk maar is nu een vaste naam in de scène van Dublin. De formidabele accordeonist Dave Munnelly is al een tijd in Nederland geland, en onze gitarist Philip Masure wordt evenveel gewaardeerd in Ierland als bij ons. Drie namen als een klok voor een heerlijke avond Ierse songs & tunes. Irish songs & tunes Dit is één van de Merodefestival ...
'Derry' Farrell was een late roeping van de Ierse folk maar is nu een vaste naam in de scène van Dublin. De formidabele accordeonist Dave Munnelly is al een tijd in Nederland geland, en onze gitarist Philip Masure wordt evenveel gewaardeerd in Ierland als bij ons. Drie namen als een klok voor een heerlijke avond Ierse songs & tunes.

Irish songs & tunes

Dit is één van de Merodefestival kerkconcerten: Merodefestival begon vorig seizoen met een nieuwe concertreeks in de prachtige Sint-Pieterskerk van Langdorp. Onbekend werd snel bemind, en niet zelden eindigde de avond met een spetterende staande ovatie.

Verras jezelf en ontdek de wereld in dit tweede seizoen met Galicische warmte, Ierse folk, gitaargeluiden uit Frankrijk, of zachte klanken uit Zweden of Irak, naast groepen van bij ons, vaak in een originele combinatie.

En dat alles in een unieke locatie, namelijk de bijzondere Sint-Pieterskerk te Langdorp.

In samenwerking met Het Gasthuis en Kerkfabriek Sint Pieter Langdorp en met steun van projectvereniging de Merode en de Vlaamse overheid kunsten en erfgoed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €

Organisatie

Wesp vzw

Filter op categorie