Social media

Kerkconcerten Merodefestival: Ialma - Camino (seizoensopener)

Ialma 'Camiño' (ES-BE) seizoensopener met wandeling, Galicische maaltijd én Queimada Galicische zangeressen uit Brussel zingen over de weg naar Compostela die blijft tot de verbeelding spreken. Een concert met korte wandeling langs de Demer, paëlla en quiemada inbegrepen. Een straffe combinatie van vrouwenzang, percussie, gitaar van Maarten Decombel en 't accordeon van Didier Laloy. Tickets: ...
Ialma 'Camiño' (ES-BE)
seizoensopener met wandeling, Galicische maaltijd én Queimada

Galicische zangeressen uit Brussel zingen over de weg naar Compostela die blijft tot de verbeelding spreken. Een concert met korte wandeling langs de Demer, paëlla en quiemada inbegrepen. Een straffe combinatie van vrouwenzang, percussie, gitaar van Maarten Decombel en 't accordeon van Didier Laloy.

Tickets: 28 EUR incl. Galicische maaltijd, Ialma, een korte wandeling langs de Demer én Queimada (een drank uit Galicië)

Een seizoensopener voor alle zintuigen !

Dit is één van de Merodefestival kerkconcerten: Merodefestival begon vorig seizoen met een nieuwe concertreeks in de prachtige Sint-Pieterskerk van Langdorp. Onbekend werd snel bemind, en niet zelden eindigde de avond met een spetterende staande ovatie.

Verras jezelf en ontdek de wereld in dit tweede seizoen met Galicische warmte, Ierse folk, gitaargeluiden uit Frankrijk, of zachte klanken uit Zweden of Irak, naast groepen van bij ons, vaak in een originele combinatie.

En dat alles in een unieke locatie, namelijk de bijzondere Sint-Pieterskerk te Langdorp.

In samenwerking met Het Gasthuis en Kerkfabriek Sint Pieter Langdorp en met steun van projectvereniging de Merode en de Vlaamse overheid kunsten en erfgoed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Basistarief: 28,00 €

Organisatie

Wesp vzw

Filter op categorie