Social media

lezing 'Niet Omkijken, Camille'

In het kader van het einde van de Eerste Wereldoorlog nodigt de bibliotheek in samenwerking met vzw Poëzie Aarschot auteur Maaike Monkerhey uit om samen met Ingrid Tiersen een lezing te komen geven over haar boek 'Niet omkijken, Camille'. In het kader van de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog zal auteur Maaike Monkerhey de bibliotheek trakteren op een lezing over haar boek ...
In het kader van het einde van de Eerste Wereldoorlog nodigt de bibliotheek in samenwerking met vzw Poëzie Aarschot auteur Maaike Monkerhey uit om samen met Ingrid Tiersen een lezing te komen geven over haar boek 'Niet omkijken, Camille'.

In het kader van de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog zal auteur Maaike Monkerhey de bibliotheek trakteren op een lezing over haar boek 'Niet omkijken, Camille'. 


Het verhaal neemt je mee naar Wijtschate, een dorp in het West-Vlaamse Heuvelland. De 12-jarige Camille Tiersen woont er samen met zijn familie en vrienden, tot in de zomer van 1914 de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten en kwam tot stand in samenwerking met Ingrid Tiersen, kleindochter van Camille. Zij zal samen met Maaike Monkerhey het boek in detail bespreken. De lezing staat open voor alle geïnteresseerden en is gratis. 

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie