Social media

Hageland Marathon

In 2018 organiseren de Knoetjoggers inmiddels al voor de tiende keer de Hageland Marathon. Het opzet nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse te combineren tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode. Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er worden geen ...
In 2018 organiseren de Knoetjoggers inmiddels al voor de tiende keer de Hageland Marathon. Het opzet nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse te combineren tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode.

Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er worden geen straten afgesloten - de deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. (Het kruisen van verkeersaders is evenwel tot een minimum beperkt). Wie terugdeinst voor de volledige marathonafstand, kan ook stoppen na een, twee of drie lussen.

De start wordt gegeven om 10.00 uur aan de Knoet. Tijdslimiet is zes uur, dus om 16.00 uur moet iedereen aan de finish zijn.

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 20 september of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 (BIC GEBABEBB) tav Knoet vzw met vermelding 'Hageland Marathon' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be zodat we een bevestiging kunnen sturen).

Inschrijven kan tot en met 25 oktober.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Filter op categorie