Social media

Roots in het park

Roots In Het Park, zaterdag 21 juli, 13u tot 22u Op 21 juli, tijdens de nationale feestdag, vormt het stadspark van Aarschot voor de 4de keer het decor voor een gezellig parkfestivalletje. Stad Aarschot en Rootstown slaan na het succes van de eerste 3 edities en het steeds wederkerende succes van Aarschot Rockt opnieuw de handen in elkaar. Met het eindresultaat, Roots In Het Park 2018, zal de ...
Roots In Het Park, zaterdag 21 juli, 13u tot 22u
Op 21 juli, tijdens de nationale feestdag, vormt het stadspark van Aarschot voor de 4de keer het decor voor een gezellig parkfestivalletje. Stad Aarschot en Rootstown slaan na het succes van de eerste 3 edities en het steeds wederkerende succes van Aarschot Rockt opnieuw de handen in elkaar. Met het eindresultaat, Roots In Het Park 2018, zal de Zomer van Aarschot opnieuw eentje zijn waar (akoestische) Rootsmuziek een groot aandeel krijgt.
Rootstown slaagde er opnieuw in enkele pareltjes uit de (inter)nationale rootsscene naar Aarschot te halen. Gezien het succes van vorig jaar zal de pittoreske kiosk van het Aarschotse stadspark opnieuw een resem (inter)nationale muzikanten over de vloer krijgen. Het belooft alvast een dag vol fijne semi-akoestische optredens te worden.

Gezellig familiegebeuren:
Net als vorig jaar wil Roots In Het Park zich niet enkel op muziekliefhebbers richten. Zo zal er opnieuw aan de (aller)kleinsten aandacht besteed worden en zullen we trachten een speelweide in te richten voor hen.

Live op de kiosk:
Timo de Jong
+ 4

Frietjes a volonté:
Een nationale feestdag zonder goudgele frietjes, we zouden het ons niet kunnen inbeelden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie