Social media

Triathlon Aarschot

Op zondag 15 juli organiseert het Aarschots Triathlon Team haar jaarlijkse triathlonwedstrijden. Hoofdmoot op het programma zijn de Plastriathlon (1/8ste wedstrijd) en de Hageland Power Triathlon (1/3 wedstrijd) die starten op Domein Ter Heide ('De Plas') te Rotselaar om 12 uur en 13 uur respectievelijk. Het fietsparcours brengt de deelnemers naar Aarschot, waar hen ook nog een plaatselijk ...
Op zondag 15 juli organiseert het Aarschots Triathlon Team haar jaarlijkse triathlonwedstrijden. Hoofdmoot op het programma zijn de Plastriathlon (1/8ste wedstrijd) en de Hageland Power Triathlon (1/3 wedstrijd) die starten op Domein Ter Heide ('De Plas') te Rotselaar om 12 uur en 13 uur respectievelijk. Het fietsparcours brengt de deelnemers naar Aarschot, waar hen ook nog een plaatselijk loopparcours wacht. Eerste finishers worden verwacht even over 12.30 uur.

Naast de twee hoofdwedstrijden, is er ook een 'Start-2-Triathlon' wedstrijd. Een korte race die eveneens start te op Domein Ter Heide in Rotselaar, om 12.15 uur.

Inschrijven voor de wedstrijden, kan via de website van het Aarschots Triathlon Team.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Filter op categorie