Social media

Een dialoog tussen kunstenaars

Van 5 mei tot 28 juni 2018 brengt het Internationaal Artistiek Forum IAF 'Een dialoog tussen kunstenaars' naar kasteel Elzenhof in Aarschot. De werken van Jean Van Vaerenbergh, Mireille Winckel en Nancy Van Wichelen zullen er met elkaar in discussie gaan, het resultaat daarvan wordt plechtig ingehuldigd tijdens de openingsreceptie op zondag 6 mei om 11uur. Iedereen welkom. Het IAF stelt zich ...
Van 5 mei tot 28 juni 2018 brengt het Internationaal Artistiek Forum IAF 'Een dialoog tussen kunstenaars' naar kasteel Elzenhof in Aarschot.

De werken van Jean Van Vaerenbergh, Mireille Winckel en Nancy Van Wichelen zullen er met elkaar in discussie gaan, het resultaat daarvan wordt plechtig ingehuldigd tijdens de openingsreceptie op zondag 6 mei om 11uur. Iedereen welkom.

Het IAF stelt zich als doel een platform te geven aan lokale kunstenaars die de moeite waard zijn: opkomend, verborgen en gevestigd talent. Alsook is het de missie van het IAF om een kruispunt te zijn voor deze kunstaars, om met elkaar idee├źn en know how uit te wisselen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Muziekacademie Aarschot

Organisatie

Internationaal Artistiek Forum IAF

Filter op categorie