Social media

Aarschotse Buitenband, zondag 29 juli 2018

Op de laatste zondag van juli kan je traditioneel gaan fietsen rondom Aarschot. Er is een grote ronde langs alle startplaatsen, maar iedere startplaats biedt daarbovenop nog een kleine en een middelgrote ronde aan. Vertrekken kan in Betekom, Langdorp, Rillaar, Sint-Pieters-Rode, Werchter en Wezemaal. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { ...
Op de laatste zondag van juli kan je traditioneel gaan fietsen rondom Aarschot. Er is een grote ronde langs alle startplaatsen, maar iedere startplaats biedt daarbovenop nog een kleine en een middelgrote ronde aan. Vertrekken kan in Betekom, Langdorp, Rillaar, Sint-Pieters-Rode, Werchter en Wezemaal.

Op de laatste zondag van juli kan je traditioneel gaan fietsen rondom Aarschot. Vertrekken kan in Betekom, Langdorp, Rillaar, Sint-Pieters-Rode, Werchter en Wezemaal. Er is een grote ronde (ongeveer 55 km) langs alle startplaatsen, maar iedere startplaats biedt daarbovenop nog een kleine (ongeveer 25 km) en middelgrote ronde (ongeveer 40 km) aan.

Op elke startplaats kan je even op adem komen met een hapje en een tapje. Als deelnemer ontvang je een lekker stukje Hagelands fruit en een leuk aandenken. Door je inschrijving ben je ineens ook verzekerd (sportverzekering aangeboden door Sport Vlaanderen). Bovendien maak je kans op een mand met streekproducten ter waarde van 30 euro!

De startplaatsen:
  1. Betekom: Parochiecentrum, Beekstraat 19
  2. Langdorp: FC Kapelleke, Oude Mechelsebaan 565
  3. Rillaar: Parochiezaal, Diestsesteenweg 315
  4. Sint-Pieters-Rode: Kloosterhof, Kerkplein 1
  5. Werchter: Transportbedrijf Van den Eynde, Preterstraat 52
  6. Wezemaal: Den Ateljee, Vlasselaarweg 16
Vertrek: vanaf 09u00

Info

Wanneer

Waar

Negen verschillende startplaatsen rondom Aarschot

Organisatie

Gewestraad Aarschot, Gewest Aarschot

Filter op categorie