Social media

Okra wandeling December

Wij wandelen elke eerste donderdag van de maand om 14:00 uur. Er is telkens een keuze tussen een kleine (+/- 4.5 km) en een grote wandeling (+/- 9 km) Wil je op de hoogte blijven van het wandelaanbod en deelnemen aan de wandelingen? Dan vragen we je om lid te worden van OKRA-SPORT. Op deze manier ontvang je alle info over de wandelingen èn ben je verzekerd tijdens alle activiteiten van ...
Wij wandelen elke eerste donderdag van de maand om 14:00 uur. Er is telkens een keuze tussen een kleine (+/- 4.5 km) en een grote wandeling (+/- 9 km)
Wil je op de hoogte blijven van het wandelaanbod en deelnemen aan de wandelingen? Dan vragen we je om lid te worden van OKRA-SPORT. Op deze manier ontvang je alle info over de wandelingen èn ben je verzekerd tijdens alle activiteiten van OKRA-SPORT.

Het lidmaatschap van OKRA-SPORT bedraagt voor 2018, 8,00 euro p.p. Dit lidmaatschap is alleen geldig voor OKRA leden en moet slechts eenmaal betaald worden. Het is geldig in alle aangesloten trefpunten en sportclubs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Okra - trefpunt 55+ Oost-Brabant

Filter op categorie