Social media

Hondencafé

Ben je aan het wandelen of aan het fietsen in de Gijmel, Langdorp? Stop dan zeker eens in Toscanzahoeve. Elke Laatste zondag van de maand toveren we de academie tussen april en oktober (niet van november tot maart) tussen 10 en 12u om in een openlucht terras waar je iets kan drinken (tegen betaling) en waar honden kunnen spelen(in de aparte speelweide). Gediplomeerde gedragstherapeuten zijn ...
Ben je aan het wandelen of aan het fietsen in de Gijmel, Langdorp? Stop dan zeker eens in Toscanzahoeve.

Elke Laatste zondag van de maand toveren we de academie tussen april en oktober (niet van november tot maart) tussen 10 en 12u om in een openlucht terras waar je iets kan drinken (tegen betaling) en waar honden kunnen spelen(in de aparte speelweide).

Gediplomeerde gedragstherapeuten zijn aanwezig en er wordt korte uitleg gegeven over de lichaamstaal en hoe honden spelen. Honden met een gedragsprobleem of onsociale honden naar mens/dier zijn helaas die dag niet welkom. Ze zijn wel meer dan welkom in een privé gedragsconsult of op de extra klas van de hondenschool. De hond wordt altijd begeleid door 1 volwassen.

Voor kinderen is er korte uitleg voorzien over hoe je kan omgaan met honden.

Je bent dus zowel welkom met je sociale hond als zonder hond als fietser of wandelaar.

Elke bezoeker (per gezin) krijgt een gratis goodybag mee van Toscanzahoeve, zo kan je ook met ons kennismaken.

TIP Je kan je hond op woensdag of donderdag ook brengen naar de daycare, waar sociale honden met elkaar kunnen spelen onder begeleiding van geschoolde mensen.

TIP op zaterdag geven we ook lessen voor kinderen om verantwoordelijk en op een leuke manier leren om te gaan met (therapie)honden of hun eigen hond of woensdag namiddag om de 14 dagen hebben we mini hondenkamp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Organisatie

Toscanzahoeve

Filter op categorie