Social media

Springkastelenfestival (13e editie )

Naast de vaste speeltoestellen worden een twintigtal springkastelen, een parcours met gocarts en een parcours met kinderfietsen evenals de waterballen en de elektrische autootjes opgesteld. De buitenspeeltuin is zoals altijd gratis toegankelijk. Voor de binnenspeeltuin, alle springkastelen en de parcours wordt 5 euro gevraagd, enkel voor de kinderen. De waterballen en de elektrische autootjes ...
Naast de vaste speeltoestellen worden een twintigtal springkastelen, een parcours met gocarts en een parcours met kinderfietsen evenals de waterballen en de elektrische autootjes opgesteld. De buitenspeeltuin is zoals altijd gratis toegankelijk. Voor de binnenspeeltuin, alle springkastelen en de parcours wordt 5 euro gevraagd, enkel voor de kinderen. De waterballen en de elektrische autootjes zijn extra te betalen.Hapje en tapje zijn natuurlijk ook voorzien.
Vzw Sport- en speelpleinen Bekaf organiseert de 13e editie van zijn jaarlijks Springkastelenfestival op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 (pinksterweekend) op zijn terreinen gelegen aan de Bekaflaan 51 te Aarschot, telkens van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Volwassenen: 0,00 €

Organisatie

S&S Bekaf vzw

Filter op categorie