Social media

Basiscursus Hypnose

Hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om veranderingen in het onderbewustzijn te bewerkstelligen. Wellicht heb je zelf wel eens een hypnoseshow bezocht en is je opgevallen hoe mensen zich totaal anders gedragen wanneer ze in hypnose zijn. Welnu, deze gedragsverandering kan ook toegepast worden om iemand van het roken af te helpen, een angst of fobie op te lossen en zelfs ter ...
Hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om veranderingen in het onderbewustzijn te bewerkstelligen. Wellicht heb je zelf wel eens een hypnoseshow bezocht en is je opgevallen hoe mensen zich totaal anders gedragen wanneer ze in hypnose zijn. Welnu, deze gedragsverandering kan ook toegepast worden om iemand van het roken af te helpen, een angst of fobie op te lossen en zelfs ter vermindering van pijn en als natuurlijke anesthesie (verdoving). Of je interesse nu uitgaat naar entertainment of hypnose wilt gebruiken in een therapeutische setting, de basis is voor beide vormen gelijk.
Je wilt graag andere mensen helpen bij hun problemen of belemmeringen?
Je wilt iedereen, overal en altijd kunnen hypnotiseren?
Je wilt je eigen praktijk opstarten?
Maak dan nu een begin en leer èchte hypnose toe te passen in de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. In deze kortdurende (to-the-point) cursus met certificaat, leer je alle facetten van de hypnose en zijn overbodige elementen eruit gelaten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 399,00
Basistarief: 399,00 €

Waar

Filter op categorie