Social media

Wereld Dierendag @ Toscanzahoeve

aarlijks besteden we aandacht aan werelddierendag. 1. Dieren mogen extra in de watten gelegd worden. We zijn vandaag open tussen 16 en 20u om eens te komen kennismaken of iets leuk voor je dier te kopen in ons winkeltje. 10% korting op winkel. Honden, die meezijn en sociaal zijn, mogen, op eigen verantwoordelijkheid, spelen met elkaar. Wij geven graag info over lichaamstaal en spel. We geven ...
aarlijks besteden we aandacht aan werelddierendag.

1. Dieren mogen extra in de watten gelegd worden. We zijn vandaag open tussen 16 en 20u om eens te komen kennismaken of iets leuk voor je dier te kopen in ons winkeltje. 10% korting op winkel.

Honden, die meezijn en sociaal zijn, mogen, op eigen verantwoordelijkheid, spelen met elkaar. Wij geven graag info over lichaamstaal en spel.

We geven ook gratis kort vachtadvies.

Helaas kunnen we die dag geen consulten of trainingen doen maar we maken graag een afspraak in onze agenda.

Is je hond moeilijk met mensen of honden, laat hem dan vandaag lekker thuis, het gaat te drukzijn, en neem bij ons een gratis geel lintje mee.

2. We verzamelen lege inktpatronen en toners voor dierenactie vzw. Breng deze mee uit de verpakking en in plastiek zakken of dozen.

3. Dieren hebben emoties en zijn geen robotten. Daarom kan u elk uur een film zien rond emoties bij dieren. Start is stipt op het uur. De film is gratis.

Drank aan 1.80euro voor therapiedier vzw.

Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Filter op categorie