Aarschotse cadeaubonnen aanvaarden

Als de gegevens van je zaak/winkel veranderen of je je zaak/winkel stopzet, meld dit dan meteen aan de dienst Lokale Economie.

Controleer bij aanvaarding van de cadeaubon of het om een geldige cadeaubon gaat. Bij twijfel neem je best contact op met de dienst Lokale Economie.

Je vindt meer informatie over het aankopen en gebruiken van de Aarschotse cadeaubon op www.aarschot.be/aarschotse-cadeaubon. 

Welke bon heb jij ontvangen?

Momenteel zijn er twee soorten Aarschotse cadeaubonnen in omloop. Ons contract met Gift2Give loopt eind 2020 af, maar de cadeaubonnen blijven nog geldig tot één jaar na aankoop. Vanaf 1 januari 2021 worden enkel de Aarschotse cadeaubonnen van Cirklo Light verkocht. Kijk goed na welke bon je ontvangt van je klanten. Wij danken je voor je begrip.

Hoe moet ik de bon aanvaarden? 

Klik hier en registreer je als deelnemende handelaar.

Wanneer je een bevestiging van de registratie hebt ontvangen, meld je je aan. Klik op deze link en volg de stappen.

Opgelet: Je kan de bonnen niet omruilen voor cash geld. De bonnen zijn partieel spendeerbaar. Dit wilt zeggen dat de eigenaar van de bon niet het hele bedrag in één winkel hoeft uit te geven. 

Hoe moet ik de bon aanvaarden? 

Voor meer informatie over het aanvaarden van de cadeaubon klik je op deze link.

Opgelet: De handelaars kunnen de bonnen niet omruilen voor cash geld. De eigenaar van de bon moet het bedrag van de cadeaubon in één keer gebruiken. 

Hoelang is de bon geldig?

1 jaar geldig vanaf uitgifte.

Hoelang is de bon geldig?

De bon blijft steeds een jaar geldig vanaf de aankoopdatum (maximum tot 31 december 2021). Je kan de vervaldatum controleren bij de deelnemende handelaars of door het kaartnummer in te geven op deze website.

Meer informatie over de bon? 

Je vindt meer informatie over de Aarschotse cadeaubon op https://cirklo-light.com/pages/faq

Meer informatie over de bon? 

Je vindt meer informatie over de Aarschotse cadeaubon op https://www.gift2give.be/faq/.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?