Aarschotse cadeaubon: inschrijven

De Aarschotse cadeaubon is een initiatief van de Stedelijke Middenstandsraad in samenwerking met de stad Aarschot. Hij is te koop aan de infobalie van het stadhuis of in de webshop. Je hebt de keuze uit een cadeaubon van 5 euro, 10 euro of 25 euro.

De Aarschotse cadeaubon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Hij blijft één jaar geldig. Een groot aantal handelszaken aanvaarden de Aarschotse cadeaubon.

Voor wie?

Voor alle handelaars gevestigd in de stad Aarschot die zich inschrijven als deelnemende handelaar.

Wie ?

  • De aangekochte cadeaubon is één jaar geldig.
  • Op de cadeaubon wordt geen wisselgeld of een waardebon van je eigen zaak teruggegeven. Het is niet de bedoeling om de cadeaubon in te wisselen tegen geld.
  • Als de gegevens van je zaak/winkel veranderen of je je zaak/winkel stopzet, meld dit dan meteen aan de dienst Lokale Economie.
  • Controleer bij aanvaarding van de cadeaubon of het om een geldige cadeaubon gaat. Bij twijfel neem je best contact op met de dienst Lokale Economie.

Procedure

Handelaars die willen deelnemen aan de Aarschotse cadeaubon, kunnen zich inschrijven via deze link. Je vindt de infobrochure hieronder. Bij de inschrijving verklaart de handelaar zich akkoord met de werkwijze zoals beschreven op deze pagina.

Prijs

Inschrijven is gratis.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?