Aarschotse cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk geschenk en heb je geen inspiratie? De Aarschotse cadeaubon is de ideale oplossing. Wie jouw geschenk krijgt, kan zelf kiezen bij welke deelnemende handelaar hij of zij langsgaat. Je kan er gezellig mee gaan shoppen, eens heerlijk gaan eten of gewoon iets drinken bij verschillende handelszaken.

Heel wat Aarschotse handelaars aanvaarden de cadeaubon. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende handelaars.

De bon blijft steeds een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je kan de vervaldatum controleren bij de deelnemende handelaars, aan de onthaalbalie van het stadhuis of door het kaartnummer in te geven op deze website.

Opgelet: De handelaars kunnen de bonnen niet omruilen voor cash geld. Je moet het bedrag van de cadeaubon in één keer gebruiken.

Voor wie?

De Aarschotse cadeaubon is er voor iedereen. Ook werkgevers die de Aarschotse cadeaubon willen schenken aan hun personeel, kunnen genieten van fiscale voordelen. Geïnteresseerd? Op deze pagina vind je alle info.

Procedure

Je kan de Aarschotse cadeaubon verkrijgen:

  • aan het onthaal van het stadhuis, tijdens de openingsuren;
  • via de webshop.

De bonnen worden steeds in een mooie verpakking gestopt. Je geschenk is dus onmiddellijk stijlvol verpakt en klaar om iemand blij mee te maken.

Opgelet: Wil je een grote hoeveelheid Aarschotse cadeaubonnen? Bestel ze dan via info@aarschot.be. Zo vermijd je wachttijd aan het loket.

Prijs

De Aarschotse cadeaubon is beschikbaar in 5, 10 en 25 euro. Je kan verschillende cadeaubonnen aankopen om het gewenste bedrag te bereiken.

Meer info

De Aarschotse cadeaubon is een initiatief van de stad Aarschot.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?