Aarschot Fietst

Neem deze zomer deel aan Aarschot Fietst en ontdek verborgen parels in Aarschot en de deelgemeenten. Je hebt de keuze uit 2 fietstochten en verschillende vertrekplaatsen met een ruime parkeergelegenheid. Vertrekken kan aan het Stedelijk Sportcentrum Demervallei in Aarschot, de Moedermeule in Gelrode, de Heimolen of ‘t Hof in Langdorp en het Jos Daemsplein in Rillaar.

Een ontspannende fietstocht door de deelgemeenten?

Recreatieve fietstocht van 42 km door de Aarschotse deelgemeenten. De tocht loopt langs aangename fietswegen. Onderweg zijn er verschillende mogelijkheden om even halt te houden voor een drankje of een hapje. Deze route is bewegwijzerd met blauwe pijlen. Klik hier om de route te bekijken.

Of een gezinsfietstocht met leuke activiteiten?

Gezinsvriendelijke fietstocht van 23 km langs verkeersluwe wegen. Onderweg kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen aan toffe opdrachten. Deze route is bewegwijzerd met gele pijlen. Klik hier om de route te bekijken.

Fiets mee op zondag 10 juli

In het kader van de Vlaamse Feestdag geniet je op zondag 10 juli van extra activiteiten op je route en een leuke beloning tijdens je fietstocht. Zie je een beloning wel zitten? Schrijf je dan in aan de fietsstand ter hoogte van de Grenadier Guard in de doorsteek naar de Grote Markt. Inschrijven kan op zondag 10 juli tussen 11 en 14 uur.

Praktisch

De routes zijn volledig bewegwijzerd. Je kan ze via de bovenstaande links downloaden op routeyou.com. Haal je gratis roadbook af bij de dienst Toerisme of de sportdienst. Of download je roadbook via routeyou.com.

Wil je gratis verzekerd zijn tegen lichamelijke letsels, schrijf je dan in bij de
sportdienst of via www.hetgasthuis.be/toerisme.

Bent u tevreden met de info op deze pagina?