Social media

Aangepaste verkeerssituatie 22/09/2018: opening cultureel seizoen

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 zetten de Aarschotse handelaars hun deuren open tijdens het shopping event ‘Fall in Love’ (www.aarschotparelt.be). Ook opent op zaterdag 22 september 2018 het nieuw cultureel seizoen van cultuurcentrum Het Gasthuis.

Vanaf 14 uur vinden er verschillende activiteiten plaats in het centrum van Aarschot. Meer info hierover vind je via www.hetgasthuis.be. Als gevolg van de opening wordt de verkeerssituatie in het stadscentrum tijdelijk aangepast op 22 september van 13 tot 19 uur. Hieronder vind je een overzicht van de aanpassingen per straat.

Amerstraat

In het gedeelte tussen de Pastoor Dergentlaan en de Theo de Beckerstraat wordt de toegang verboden voor bestuurders van voertuigen en slepen waarvan de lengte, lading inbegrepen, groter is dan acht meter.

Bogaardenstraat

In de rijrichting van de Theo de Beckerstraat wordt de toegang verboden voor bestuurders van voertuigen en slepen waarvan de lengte, lading inbegrepen, groter is dan acht meter.

Grote Markt

Het gedeelte tussen de Jozef Tielemansstraat en de Grote Markt wordt afgesloten voor alle verkeer.

Schaluin

In de rijrichting van de Bogaardenstraat wordt de toegang verboden voor bestuurders van voertuigen en slepen waarvan de lengte, lading inbegrepen, groter is dan acht meter.

Theo De Beckerstraat

Het gedeelte tussen de Jozef Tielemansstraat en de Grote Markt wordt afgesloten voor alle verkeer en er geldt een parkeerverbod.