Leer zwemmen met Zwemacademie Aarschot

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024
Zwemacademie Aarschot leert kinderen én volwassenen zwemmen

Onder de naam ‘Zwemacademie Aarschot’ lanceren de stad Aarschot, de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven (KAZS) en Baan Vier vzw de ‘Zwemacademie Aarschot’ (ZAA). Dit is een nieuw samenwerkingsverband voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zwemlessen voor kinderen én volwassenen. Door de krachten te bundelen, creëren we meer mogelijkheden en maken we zwemlessen toegankelijk voor iedereen, want in een scholenstad als Aarschot mogen kwaliteitsvolle zwemlessen niet ontbreken.

Kinderen

Kinderen kunnen terecht in de ZAA voor hun eerste zwemervaring, om hun vaardigheden in het water te ontwikkelen of om de zwemslagen onder de knie te krijgen. Wie op het einde van de zwemlessenreeks de smaak te pakken krijgt, kan doorstromen naar het reguliere clubaanbod.

Volwassenen

De zwemacademie is er niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen zijn welkom om te leren zwemmen of hun zwemtechniek bij te schaven. De lessen worden gegeven door opgeleide zwemlesgevers en starten vanaf 2 september 2024.

Hoe kan je inschrijven?

Begin juli is de lancering van de nieuwe website met alle informatie gepland. In afwachting kan je je alvast inschrijven via https://zwemacademie-aarschot.be