10.000 stappenclash

Gepubliceerd op woensdag 24 april 2024
Van 1 tot en met 31 mei

Aarschot is een van de meer dan 200 Vlaamse steden en gemeenten die deelnemen aan de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. Met deze campagne willen we de mensen in onze buurten in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk.

Al wandelend ben je niet alleen op weg naar een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel en je slaapt beter. Je zet stapjes naar meer sociaal contact, je zorgt voor minder vervuiling en autolawaai en je maakt buurten en straten leefbaarder. Zo telt elke stap dubbel en dik!

 

Stap Aarschot naar de overwinning!

Van 1 tot en met 31 mei 2024 nemen we het op tegen andere steden en gemeenten in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten. Doe ook mee en help Aarschot aan de overwinning. Zo maak je kans op mooie prijzen, zoals een waardebon van AS Adventure, Decathlon en Torfs of een Garmin activity tracker.

Help jij ons mee naar de overwinning?

  1. Registreer je op www.10000stappen.be of download de app ’10.000 stappen’
  2. Word lid van de groep Aarschot
  3. Tel je stappen met een stappenteller, activity tracker of smartphone-app
  4. Koppel je Google Fit, iHealth, Garmin of Fitbit aan 10.000 stappen. Of geef je gezette stappen handmatig in op de 10.000 stappen-website of -app.
  5. Beweeg, stap, wandel zoveel mogelijk. volg de tussenstand live op www.10000stappen.be of in de app.

10.000 stappen: elke stap telt!
Volg ook de Facebookpagina van Gezond Leven op de voet voor fijne weetjes en wedstrijden.

Elke stap voor Aarschot telt!

De campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.

Leuke win-win

Op 18 en 19 mei doen we met Team Aarschot mee aan levensloop Leuven. Wandelen of lopen voor het goede doel, de Stichting tegen Kanker. Zin om hier ook aan deel te nemen en meteen heel wat stappen kunnen registreren via 10.000 stappen? Schrijf je dan snel in via https://www.aarschot.be/levensloop