Je activiteit in UiT in Aarschot

Dat kan!

Organiseer je een activiteit in Groot-Aarschot voor het grote publiek en wil je deze bekendmaken? Surf dan naar www.UiTdatabank.be, vraag je invoeraccount aan en voer je activiteit in. Je activiteit verschijnt dan automatisch in de rubriek ‘UiT in Aarschot’ op de stedelijke website, op UiTinVlaanderen.be en in tal van andere digitale en gedrukte agenda’s. Dit kan trouwens vanuit je luie zetel thuis! Prachtig, toch?!

 

Wil je je activiteit ook aankondigen in de tweemaandelijkse activiteitenkalender ‘UiT in Aarschot’ die in elke brievenbus van Groot-Aarschot terechtkomt? Bezorg ons dan vóór de deadline de gegevens van je activiteit. Hoe? Voer de gegevens van je activiteit in via www.UiTdatabank.be.

 

Geen computer thuis? Geen probleem. In onze bib staan computers op je te wachten.
 

Deadlines

Organiseer je een activiteit in juli of augustus 2017 en wil je deze aankondigen in de activiteitenkalender 'UiT in Aarschot'? Voer de gegevens van je activiteit dan ten laatste op zondag 28 mei 2017 in via www.uitdatabank.be.

 

Wil je de UiT-agenda in je mailbox ontvangen?

Stuur dan een mailtje met je naam en e-mailadres naar activiteiten@aarschot.be. Wens je nog meer UiT-tips? Surf dan naar UiTinVlaanderen.be.

584

Contactgegevens

Dienst Communicatie
Stadhuis Aarschot - 1ste verdieping
Ten Drossaarde 1 - 3200 Aarschot
Tel.: 016 55 04 17 - 016 55 04 12
Fax: 016 55 04 05
E-mail: katrien.vanpassel@aarschot.be - vicky.saenen@aarschot.be