Fiets je gezond op de Frambike-Tour

Aarschots talent ontwikkelde de Frambike-Tour, een fietsroute. Op deze route kunnen Aarschottenaren en andere sportievelingen zichzelf gezond fietsen. Op deze fietstour passeer je langs lokale producenten van heerlijke zelfgemaakte producten die je gewoon bij hen aan de deur kan kopen.


De Frambike-Tour omvat drie lussen: een lus in Gelrode, een lus in Langdorp en een lus in Rillaar. Elke lus is ongeveer 20 kilometer lang. Ideaal voor een leuke fietstocht.

 

Klik hier voor het kaartje met de uitgestippelde Frambike-Tour en de deelnemende producenten.


Een realisatie van vrijwillig Aarschots talent

Wat de Frambike-Tour uniek maakt, is dat vrijwillig Aarschots talent het project uitwerkte. Handige vrijwilligers maakten oude fietswrakken weer rijklaar en gaven ze een frambozenrood kleurtje, vandaar de naam Frambike. Een grafisch vormgeefster ontwikkelde het logo, het fietskaartje, de fietslabels en placemats. Hout- en metaalwerkers knutselden fietsenrekken in elkaar en de houtgroep maakte 33 houten bakken voor de frambozenstruiken. Aan deze bakken hangt een leibordje waar de plaatselijke producenten hun producten op kunnen vermelden.


Meer info?

Talentenbank - Dienst Welzijn
welzijn@aarschot.be
0492 64 90 72