Materiaal ontlenen

Uitleendienst De Klinker

 

Alle verenigingen van Aarschot kunnen in het jeugdcentrum terecht voor het ontlenen van een heleboel materiaal: van tenten, discobars en zenders tot een gas-BBQ, stroomkasten, banken en tafels, lichtinstallaties…

Meer info?

Jeugdcentrum De Klinker

Demervallei 14 - 3200 Aarschot

Tel: 016 56 62 24

E-mail: info@jcdeklinker.be

Website: www.jcdeklinker.be

 

 

Uitleendienst Vlaams-Brabant

Wie materiaal nodig heeft voor een fuif, toneelstuk, optreden, tentoonstelling of kamp kan hiervoor terechtbij de uitleendienst van de provincie. Naast tenten, audiovisueel materiaal, tentoonstellings- en didactisch materiaal vind je er ook hulpmiddelen om je evenement toegankelijker te maken voor mensen met een handicap.

Wie kan ontlenen?

Alle social-profit organisaties, verenigingen en instellingen uit jeugd-, cultuur-, onderwijs-, sport-, recreatie-, leefmilieu-, welzijn- en gezondheidssector kunnen rekenen op het uitgebreid en kwalitatief aanbod. Al het materiaal is bovendien actueel, van uitstekende kwaliteit en gratis te lenen.

Afhaalpunten

De uitleendienst heeft drie vestigingen: Leuven, Asse en Bekkevoort. Naast het beeld-, geluid- en lichtmateriaal, vind je er voor zowat elk type evenement iets in de rekken: sport- en spelmateriaal, walkietalkies, veiligheidskoffers, toegankelijkheidsmateriaal, podia, tentoonstellingskasten...

Online bestellen

Het aanbod van de uitleendienst wordt ook constant vernieuwd. Zo werd naar aanleiding van de Pukkelpop-ramp het aanbod aan veiligheidsmateriaal gevoelig uitgebreid met extra walkietalkies, grote lichtkranten en noodverlichting. Heb je interesse in het aanbod? Op www.vlaamsbrabant.be/uitleendienst bekijk én bestel je het volledige aanbod. Het materiaal is gratis, maar is de waarde van de ontlening hoger dan 2.500 euro, dan moet je wel een verzekering afsluiten.

Meer info?

Website: www.vlaamsbrabant.be/uitleendienst